23 okt 2014
oktober 23, 2014

Vernieuwde website live!

Vanaf vandaag wil ik de aankoopdienstverlening anders gaan aanpakken. Om een lang verhaal kort te maken, door het ‘andersom’ te doen:een leuk huis vinden, deze woning te bezoeken en te plaatsen op mijn website. Iemand die nu bijvoorbeeld vanuit Amsterdam naar de Zaanstreek wil verhuizen zoekt in een enorme berg woningen op Funda, hoe weet je nu waar wel en niet, waarom wel en niet en vooral wát wel en niet te bekijken? Ik ga daar bij helpen door zelf over een aantal door mij uit het aanbod geselecteerde woningen, via Facebook en een blog, deze vragen te beantwoorden. Volledig onafhankelijk en objectief want ik verkoop geen woningen! Aankopen op z’n kop: Reversed Aankoop!

Het zou dus top zijn als mijn pagina onder woningzoekers in de Metropool Regio Amsterdam gevonden wordt. Door de verbeterde bereikbaarheid van Zaanstad (2e Coentunnel en de Hoge Snelheid Openbaar Vervoer -HSOV- verbinding), het aantrekkelijke prijsniveau van onze woningmarkt (gemiddeld € 50.000 lager dan in Amsterdam) en de situering aan de rand van het stedelijke gebied met vrije toegang tot de polder en het water, is de Zaanstreek bijzonder interessant om als nieuwe woonplek in overweging te nemen.
Mijn doel is om via mijn site en Facebook volgers te krijgen die gratis en vrijblijvend vragen aan mij kunnen stellen via een live chat of via e-mail. Zo kan ik woonconsumenten begeleiden bij het vinden van een leuke nieuwe woning. En mochten deze consumenten Futurus als aankoopmakelaar willen inzetten dan behoort dit voor een concurrerende courtage uiteraard tot de mogelijkheden! Kijk voor positieve ervaringen van aankoopbegeleiding door Futurus naar de pagina ‘referenties’.

Aankoopdienstverlening op z’n kop: Reversed Aankoop!.